tirsdag den 25. februar 2014

Bukser...


Er lige blevet færdig med et par bukser til en lille dreng, Malthe er pjattet med stoffet så tror jeg vil sy et sæt nattøj til ham i stoffet. Det er en baggy model, mønsteret er Chris fra stof2000 men har ændret på det da det er en ret bred model. 


Har pt gang i to af de lækre leobukser som jeg før har syet til Sofia, disse er til et søskendepar, de små i str 74 er færdig mens storesøsterens mangler benrib.



Måtte jo pludselig udsætte alt andet og gå igang med fastelavnskostumer til drengene, den ene vil være Jake fra Ønskeøens pirater, og den anden vil være den grønne Ninjago... Sæt igang!! 

De to små og jeg selv kører til Aalborg så snart stof2000 åbner, mangler nemlig grøn stof til Ninjago kostumet, og på fredag skulle jeg meget gerne være færdig med begge kostumerne. Jake er så godt som færdig, mangler lige bukserne samt fikse en hvid tshirt, vesten mangler knapperne, men Malthe har det på og syntes ikke lige moren skal sy på det, så det må gøres når det bliver listet af ham i aften engang :0)

Håber i alle får en fantastisk dag! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar